Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

καλής ποιότητας Σύστημα επιθεώρησης ακτίνας X για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύστημα επιθεώρησης ακτίνας X για τις πωλήσεις
πήρε μια μηχανή ακτίνας X το 2012, προσφέρουν ακόμα μετά από την υπηρεσία πώλησης. Τόσο συμπαθητικός.

—— Stanley - Νιγηρία

η εργασία μαζί από το 2011, τα προϊόντα είναι καλύτερη και καλύτερος, ο σημαντικότερος είναι η καλή υπηρεσία τους

—— Ali- Πακιστάν

Μακροπρόθεσμη συνεργασία. Είμαι τόσο ευτυχής να πάρω έναν τέτοιο καλό προμηθευτή, πάντα πιό πρόσφατα προϊόντα προσφοράς και καλύτερα sulotions.

—— Jason - Ηνωμένες Πολιτείες

Σύστημα καλής ποιότητας AM. Τόσο καλός να στείλει το μηχανικό στην κατάρτιση της ουσίας μας.

—— Edawin-Μακάο

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited

1 2 3 4 5
Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited
Εργοστάσιο τεχνολογίας Xinsaitong Προοπτική επιχείρησης Τεχνολογία Xinsaitong Πελάτες Υπαίθριες δραστηριότητες ομάδας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Βασιλιάς ασφάλειας
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

Co. τεχνολογίας Xinsaitong Shenzhen, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2007.
 

  • 2007-2009 η τεχνολογία Xinsaitong δοκίμασε σκληρά και εμπλουτίζει ένα έτος, το εργοστάσιο μέσα φέτος του συστήματος διαχείρισης τυποποίησης, καθιερώνει ένα πλήρες σύνολο συστήματος διαχείρισης παραγωγής, στην αναζήτηση μηών προϊόντων ατέλειας ως στόχο, ποιοτική κατάρτιση προσωπικού, αλλά και για το μελλοντικούς προσανατολισμό και το σχέδιο ανάπτυξης προϊόντων της επιχείρησης. Στα τέλη του 2009, η βασική διαμορφώνοντας ανάπτυξη προϊόντος σειράς ανιχνευτών μετάλλων

 

  • 2010-2012 τεχνολογία Xinsaitong προκειμένου να ικανοποιηθούν η ζήτηση της αγοράς και των προϊόντων της εξάχνωσης της επιχείρησης, το περαιτέρω σχέδιο, η έρευνα και η ανάπτυξη εφαρμοσμένης μηχανικής σειράς ελέγχων, μετά από πολλά έτη συσσωρευμένης εμπειρίας και άριστης τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής.


 

  • 2013-2015 η τεχνολογία Xinsaitong παίρνει «την προώθηση εικόνας εμπορικών σημάτων (βασιλιάς ασφάλειας)» δεδομένου ότι η κύρια γραμμή, συνεχίζει να αυξάνει την επένδυση, να επεκτείνει και να βελτιστοποιεί τη δομή της ίσης προσοχής αμοιβής, συνεχής καινοτομία και ακριβής διαχείριση, να εμβαθύνει την εσωτερική βελτιστοποίηση. Διαδοχικά βελτιστοποιήστε τη ρύθμιση διοικητικού προσωπικού της επιχείρησης, βελτιστοποίηση ολοκλήρωσης του υποκαταστήματος. Και ξοδεψτε βαριά για να χτίσετε έναν νέο επίσημο ιστοχώρο, ενισχύει την προπαγάνδα εμπορικών σημάτων, ενισχύει την εικόνα εμπορικών σημάτων.

 


           Στο μέλλον, όπως είναι να προωθήσει δραστήρια τον επιχειρηματικό πολιτισμό τεχνολογίας Xinsaitong και τις πεποιθήσεις του ευρέος κοινού. Με τη σταθερή απόδοση και την υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων ασφάλειας, ευτυχισμένη ζωή για την ομορφιά των ανθρώπων για να παρέχει σε όλο τον κόσμο την πιό αξιόπιστη ασφάλεια.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sylvia

Τηλ.:: 86-755-28771358

Φαξ: 86-755-28770881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)