Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

καλής ποιότητας Σύστημα επιθεώρησης ακτίνας X για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύστημα επιθεώρησης ακτίνας X για τις πωλήσεις
πήρε μια μηχανή ακτίνας X το 2012, προσφέρουν ακόμα μετά από την υπηρεσία πώλησης. Τόσο συμπαθητικός.

—— Stanley - Νιγηρία

η εργασία μαζί από το 2011, τα προϊόντα είναι καλύτερη και καλύτερος, ο σημαντικότερος είναι η καλή υπηρεσία τους

—— Ali- Πακιστάν

Μακροπρόθεσμη συνεργασία. Είμαι τόσο ευτυχής να πάρω έναν τέτοιο καλό προμηθευτή, πάντα πιό πρόσφατα προϊόντα προσφοράς και καλύτερα sulotions.

—— Jason - Ηνωμένες Πολιτείες

Σύστημα καλής ποιότητας AM. Τόσο καλός να στείλει το μηχανικό στην κατάρτιση της ουσίας μας.

—— Edawin-Μακάο

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited

1 2 3 4 5
Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited
Εργοστάσιο τεχνολογίας Xinsaitong Προοπτική επιχείρησης Τεχνολογία Xinsaitong Πελάτες Υπαίθριες δραστηριότητες ομάδας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Βασιλιάς ασφάλειας
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Shenzhen XinSaiTong Technology Company περιόρισε

 

Στόχος υπηρεσιών: Η επιτυχία μας είναι βασισμένη σε ολόγυρο καλύπτει την απαίτηση του πελάτη.

 

Η υπόσχεσή μας: Υψηλός - ποιότητα, υπηρεσία πρώτης θέσης, λογική τιμή, γρήγορη παράδοση.

 

Η αποστολή μας: Εξυπηρετήστε τους πελάτες, προσωπικό προσοχής, συμβάλτε στην κοινωνία.

 

Η αξία μας: Επάγγελμα και αποδοτικότητα, βέβαιος και αισιόδοξος, επιμελής και αφιερωμένος.

 

 

Υπηρεσία παράδοσης

 

DHL, η Fedex, TNT, το EMS ή η στέλνοντας αποστολέας είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την παράδοση προϊόντων στον πελάτη ακίνδυνα και γρήγορα.

 

Μόλις γίνει η πληρωμή θα συσκευάσουμε τα αγαθά καλά και θα την παραδώσουμε μέσα στον καθορισμένο χρόνο και θα πούμε στον αγοραστή τον αριθμό καταδίωξης πότε την παίρνουμε. Οι ακόλουθες μέθοδοι ναυτιλίας θα χρησιμοποιηθούν:

 

1. DHL/FedEx: 3~5 ημέρες στην αναπτυγμένη χώρα και 4-8 ημέρες σε άλλες χώρες.

Αυτό είναι ένας τρόπος, γρήγορα και ένα χρηματοκιβώτιο εμπορικών μεταφορών αλλά πολύ σκληρά για να δηλώσει για μερικά ειδικά προϊόντα, όπως DVD ή τα πλαστά προϊόντα.

 

2. Φορτίο θάλασσας/εναέρια μεταφορά: Αυτό είναι κανονικός τρόπος του freego ναυτιλίας σε άλλες χώρες. 

 

3. EMS: 4~10 ημέρες σύμφωνα με τις διαφορετικές χώρες και τις εποχές. Το ανώτατο βάρος 30KG δεμάτων ανά το ένα και τα προϊόντα μπαταριών απορριμάτων, έτσι αυτό δεν είναι κατάλληλα για τα ηλεκτρικά μηχανικά δίκυκλα Freego.

 

4. Θέση της Κίνας: 14~20 ημέρες ή περισσότερο από 20 ημέρες. Εξαρτάται από τις διαφορετικές χώρες και τις εποχές της αγοράς.

Αυτό είναι ένας πολύ οικονομικός τρόπος, ευκολότερος να δηλώσει, χαμηλός φόρος, ακόμα και duty free. Αυτό είναι μόνο για το δέμα λιγότερο από 2KG.

 

Μέθοδος πληρωμής

 

Δεχόμαστε T/T, Δυτική Ένωση και L/C.

 

Πολιτική εξουσιοδότησης

 

Παρέχουμε την εξουσιοδότηση 24 μηνών για τα προϊόντα βασιλιάδων ασφάλειας.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Όταν τα προϊόντα δεν λειτουργούν (ελαττωματικός ή σπασμένος), οι μηχανικοί μας θα κρίνουν προσεκτικά και θα ελέγξουν εάν είναι λόγω του προβλήματος του προϊόντος ή της τεχνητής φτωχών μεταφοράς παραγόντων ή ή των δυνάμεων της φύσης: 

 

1. Εάν είναι ελαττωματικά μέρη που οδηγεί στην ασταθή θέση, θα στείλουμε τα νέα μέρη που αντικαθιστούν για να την κάνουμε λειτουργώντας. Εάν συμβαίνει μέσα σε 2 μήνες μετά από την παραλαβή των αγαθών, ο αγοραστής μας στέλνει σπασμένο σε με το κόστος του και επισκευάζουμε ή αλλάζουμε ένα νέο και το στέλνουμε πίσω στον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής μας. Μετά από 2 μήνες, οι αγοραστές πληρώνουν όλο το κόστος της ναυτιλίας και του φόρου. 

 

2. Εάν είναι λόγω των τεχνητών παραγόντων, όπως οι ανακριβείς οδηγώντας τρόποι, οι φτωχές οδηγώντας δεξιότητες, οι παίζοντας δύσκολες κινήσεις, κ.λπ., η ανάγκη αγοραστών στέλνει τα σπασμένα μέρη πίσω σε μας και θα επισκευάσουμε, να συσκευάσουμε και να στείλουμε εκ νέου στον αγοραστή, αγοραστής καταβάλλουμε όλη την αμοιβή εξόδων και συντήρησης αποστολής εάν είναι απαραίτητο, ή τον αγοραστή μπορούμε άμεσα να αγοράσουμε τις νέες αντικαταστάσεις από μας.

 

3. Εάν είναι λόγω της φτωχής μεταφοράς, όπως να λείψει, συντριβή αέρα, ρίχνοντας τη συσκευασία εδώ εκεί, ανακριβής τοποθέτηση

(η πλευρά βάζει, upend) κ.λπ., δεν πρέπει να φέρουμε την ευθύνη επειδή η τιμή μας είναι τιμή πρώην εργασίας. Το Pls βλέπει την εξήγηση από

σύνδεση (το http://en.wikipedia.org/wiki/Incoterms#Ex_Works), αλλά θα βοηθήσουμε τον αγοραστή για να πάρουμε την αποζημίωση από το σκάφος, αεροπλάνο ή να εκφράσουμε την επιχείρηση. Προτείνουμε στον αγοραστή για να επιβεβαιώσουμε με το άτομο αγγελιαφόρων όταν βρίσκει οποιαδήποτε να λείψει ή σπασμένα στοιχεία και διαβιβάζουμε την απόδειξη στη συνδεδεμένη εταιρεία για την αποζημίωση.

 

Σημείωση: Όλοι οι αγοραστές παρακαλώ είναι σαφείς για τα σημεία ανωτέρω, και μπορούμε να μιλήσουμε όλες τις λεπτομέρειες προτού να στείλουμε τα αγαθά.

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Xinsaitong Technology Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sylvia

Τηλ.:: 86-755-28771358

Φαξ: 86-755-28770881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)